Η Θήβα αγαπάει τον αθλητισμό

Στην Θήβα δραστηριοποιείται ένας από τους πλέον ενεργούς αθλητικούς συλλόγους της χώρας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων.

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας δραστηριοποιείται επίσημα στην πόλη από το 2003 (έτος ίδρυσης βάσει καταστατικού) και αριθμεί σήμερα πάνω από 220 εγγεγραμμένα μέλη, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους πολυπληθέστερους πανελληνίως επαρχιακούς συλλόγους.

Στις κύριες αθλητικές του δράσεις περιλαμβάνονται ομαδικές αθλητικές προπονήσεις και συμμετοχές σε πολυάριθμους τοπικούς, λαϊκούς, μαραθώνιους, ορεινούς και αγώνες υπεραποστάσεων, σ’ όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σε συνεργασία με τον Δήμο της Θήβας και άλλους αθλητικούς φορείς αποτελεί έναν από τους βασικούς διοργανωτές δύο σημαντικών τοπικών αγώνων, του «γύρου της Καδμείας» και του «δρόμου του Επαμεινώνδα» που διεξάγονται στην πόλη με πλήθος συμμετεχόντων και επισκεπτών που απολαμβάνουν την άρτια διοργάνωση.

Εκτός από τις αθλητικές του δραστηριότητες, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει έναν ιδιαίτερα πολυπράγμονα χαρακτήρα επεκτείνοντας τις δράσεις του σε μια πληθώρα κοινωνικών, ανθρωπιστικών και πολιτιστικών κινητοποιήσεων, αποτελώντας έναν σημαντικό πολιτιστικό πυλώνα της ευρύτερης Βοιωτίας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΘΗΒΑΣ
Δ/νση: Αμφίωνος 27, Θήβα
E-mail: skourtani@yahoo.gr
Site: www.sdymthivas.gr

Tips

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας δραστηριοποιείται επίσημα στην πόλη από το 2003( έτος ίδρυσης βάσει καταστατικού) και αριθμεί σήμερα πάνω από 220 εγγεγραμμένα μέλη, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους πολυπληθέστερους πανελληνίως επαρχιακούς συλλόγους.

Φωτογραφίες

2018-07-16T19:33:10+03:00

Μην χάσετε ακόμα

Διαδραστικός Χάρτης

visitthiva-ekdiloseis

Εκδηλώσεις

visitthiva-ekdromes

Εκδρομές